Despre noi

Să înceapă călătoria, un loc perfect pentru relaxare și amintiri vă așteaptă!

Bine ai venit la pensiunea carpe diem spa!

Cazare de lux în Dumbrăvița!

Pensiunea Carpe Diem Spa se află în Dumbrăvița și oferă piscină sezonieră în aer liber, bar, lounge comun și grădină. Această proprietate are depozit de bagaje și terasă la soare. La cazare, oaspeții au la dispoziție recepție cu program non-stop, serviciu de transfer de la/la aeroport, bucătărie comună și acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele includ baie privată, iar unele camere oferă și bucătărie cu mașină de spălat vase. Timișoara se află la 7 km de Pensiune Carpe Diem Spa, iar Arad este la 41 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Timișoara Traian Vuia, situat la 6 km de cazare.

Cu o gamă largă de facilități de lux, inclusiv o piscină impresionantă, un jacuzzi relaxant și o saună caldă, veți avea toate motivele să vă relaxați și să vă destindeți. Piscina noastră mare și elegantă este perfectă pentru înot și relaxare, în timp ce jacuzzi-ul și sauna sunt locurile ideale pentru a vă destinde și a vă reîncărca.

3 Ani de experiență

De peste 3 ani suntem alături de dumneavoastră!

4 Camere disponibile

Dispunem de 4 camere cu pat king si baia privata.

De ce noi?

Oferim cea mai bună calitate a serviciilor!

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei vacanțe romantice, un sejur de relaxare sau o călătorie de afaceri, pensiunea noastră cu piscină, jacuzzi și saună este alegerea perfectă. 

Discreție

Ne dorim ca oaspeții noștri să beneficieze de cele mai bune servicii, discreția fiind una din prioritățile noastre.

Firmă de încredere

La noi, vă puteți simți în siguranță și încrezători că veți avea parte de o experiență de neuitat.

Cel mai bun preț

Ne mândrim cu faptul că oferim cel mai bun raport calitate-preț, astfel încât să puteți profita la maximum de fiecare moment petrecut în locația noastră.